Wat onze klanten zeggen

Ik had in het verleden bij Inksane een tribal laten zetten, ik was toen ook al zeer tevreden over de artiest en service. Ik had nu een mail gestuurd om de tribal te laten schaduwen. Binnen de 3 dagen had ik antwoord en binnen de week mijn afspraak. Ik kreeg via mail vriendelijke en correcte info. Mijn artiest was Chesney, hij is heel vlot en aangenaam. Hij had al een ontwerp klaar en stond er zeker voor open dat ik enkele zaken wou aanpassen. Het plaatsen van de tattoo ging ook vlot. Er zaten nog andere artiesten rond me die soms eens met me kwamen babbelen en ook bezig waren met hun eigen tattoos. Dit zorgt voor een leuke bedrijvige sfeer in de shop. Chesney stelde me goed op mijn gemak en gaf nadien ook een goede uitleg voor de nazorg. Inksane werd me aangeraden door collega’s, en binnenkort kom ik terug om een afspraak te maken voor de tattoo van mijn vrouw. Jullie zien me dus zeker nog terug.
Mijn eerste bezoek aan de tattooshop is fantastisch verlopen. We werden zeer goed ontvangen en vlug geholpen. Ik kwam voor een afspraak te maken en onverwachts micht ik een uur later op de stoel gaan zitten. Met de artiest is het ook fantastisch verlopen. Heel vriendelijk en voorzichtig. We konden allebei niet goed Engels spreken maar toch konden wij elkaar goed verstaan en gaf hij goede raad over het ontwerp van mijn tattoo. Hij heeft mijn tattoo prachtig gemaakt en ik kreeg goede uitleg over de nazorg. Ik raad het zeker iedereen aan om naar Inksane te komen. Je komt in een leuke sfeer en omgeving. Doe zo verder idereen!!! Dank je wel!!!
Zeer snel een afspraak kunnen maken, meteen geholpen. Zeer goede match van artiest bij mijn tattoo (Kimberly). Heel vriendelijk en houd rekening met mijn wensen. Bij het plaatsen werd er enorm veel gekeken naar hoe het met mij ging, of ik pauze nodig had etc. Supertevreden over het ontwerp die gemaakt werd. Receptie is ook zeer vriendelijk en klantgericht. Ik krijg altijd goede uitleg over de nazorg + je krijgt een formulier mee over alles die je moet weten van nazorg. Ik raad Inksane zeker aan aan mijn omgeving omdat er voor elke soort tattoo wel een gepaste artiest is. 10/10 voor Inksane!
Via mail werd ik meteen voorgesteld aan de artiest die het ontwerp dat ik stuurde kon waarmaken. Verder werd ik netjes via telefoon en mail op de hoogte gebracht van de te volgen stappen. Tijdens mijn eerste bezoek kwam ik meteen tot de vaststelling dat mijn gekozen ontwerp te groot was. Ik kreeg schrik, want het was namelijk mijn eerste tattoo, en ik had helemaal geen idee. Kimberly stelde me meteen op mijn gemak, en stelde een alternatief voor. Na het boeken van een nieuwe afspraak met een nieuw ontwerp, had ik de tattoo die ik wou. Ik werd op mijn gemak gesteld, en kreeg alle info die nodig was. Deze zaak getuigt van professionalisme! Ik ben super tevreden, en mocht ik in de toekomst nog eens zo gek zijn, om ik zeker terug!
Goede en snelle communicatie! Maycon is echt een topkerel en toptalent. Bij het eerste ontwerp had ik direct het gevoel dat hij de juiste persoon was voor mijn onttwerp. Heel open communicatie en niets was teveel. Super tevreden van het resultaat! Maycon is een echte aanrader. Thx Inksane!
Inksane is een super tattooshop. Via mail is er altijd snelantwoord en ze helpen je zoveel mogelijk. Ik had vandaag een afspraak met Maycon en die heeft hem super aangepast aan hetgene dat ik wou. En heeft er ook een supermooi design van gemaakt. Zijn design was nog beter dan ik in gedachten had! De shop zelf is dik in orde. Proper, hygiënisch zoals het moet. Top receptie, alles loopt super vlot, ik voel me hier enorm op mijn gemak. Heel vriendelijk team, ze praten met iedereen, en stellen je enorm gerust. Ik ben echt ENORM tevreden van mijn tattoo! Het is niet de eerste keer dat ik kwam naar Inksane, maar zeker ook niet de laatste. Voor grote tatoeages zal ik zeker terugkomen naar hier! Het is hier altijd lachen maar professioneel wanneer het moet. Ik raad Inksane zeker aan iedereen aan!
Website is gebruiksvriendelijk en duidelijk. Net als de artiesten en hun portfolio's. Na het invullen van het aanvraagformulier kreeg ik een snel antwoord via e-mail. Na het lezen van de portfolio's was mijn keuze gemaakt en werd ik ook gematcht met de artiest die mijn voorkeur had. Zowel onthaalpersoneel als de tattoo artiest gaven mij een welkom gevoel. Rani voelde mijn stijl heel goed aan , ik hier daarom daarom ook om een tweede tattoo door haar te laten zetten. Zij ging vlot en hygiënisch te werk en polste vaak of ik ok was. Ze gaf spontaan uitleg over opvolging en nazorg. Ik hou van beide tattoos die ze zette en krijg heel vaak complimentjes! Wanneer ik vertel dat ik mijn tattoo laat zetten in Roeselare vragen ze meteen of het bij Inksane is. Dus jullie zijn zeker bekend en een aanrader voor wie jullie nog niet kent. Voor mijn volgende tattoo keer ik zeker zeker terug. Ik vind de samenwerking met meerdere artiesten een groot pluspunt. Voornamelijk omdat dit een ruim aanbod aan tattoo technieken aanbiedt maar ook omdat het maken van een afspraak net iets vlotter en sneller gaat.
Bij het plaatsen van een afspraak en idee, is hier super snel een antwoord op gekomen. Werd direct en correct verder geholpen op zoek naar de perfecte artiest en een afspraak vastgelegd. De shop is ook makkelijk te vinden en zelfs bereikbaar via openbaar vervoer. Ik had een afspraak met Rani en dit was 'a match made in heaven'. Mijn idee was perfect uitgevoerd en wist ook de wensen te respecteren. Bij het aankomen, werd ik snel en professioneel geholpen door het personeel. Genoeg uitleg en verwachting was goed. Eens bij de artiest, volgen we erin. Plaatsen van het stencil ging super vlot. Toen we begonnen waren er niets van problemen, super vriendelijk en empathisch. Luistert echt naar haar klant als ze bezig is en hoort wanneer je aan je limiet geraakt en een pauze kan gebruiken. Tattoo is super en zeker voor herhaling vatbaar. Shop: 10/10, Artiest: 10/10! Zou het zeker aanraden aan iedereen. Voor elke stijl en idee, is er voor jou een artiest!

Schrijf je in voor onze e-mail lijst.

Join our Tattoo Family

En ontvang ons GRATIS Inksane

TATTOO MAGAZINE in je mailbox.

nl_BEDutch